Velkommen til Bork Skole

Jens Otto Pedersen den 11-12-2017
    Hermed har vi fornøjelsen, at minde om den kommende indskrivning på Bork Skole.
    Hvis man ønsker sit barn indskrevet i børnehaveklassen på Bork Skole skoleåret 2018/2019, skal barnet indskrives digitalt i perioden fra den 22. januar til den 5. februar 2018. Man skal selv indskrive sit barn digitalt ved brug af NemID.
    Forældre med børn der skal starte i børnehaveklassen august 2018 vil modtage en invitation til åbent hus på skolen. Men andre er også velkomne, kontakt os gerne og lav en aftale om besøg.

Vinter

Sidste skoledag inden juleferien er onsdag den 20. december, eleverne har fri til middag. SFO er åben fra kl. 12 samme dag. Første skoledag efter juleferien er onsdag den 3. januar.

SFO er desuden åben torsdag den 21. december og fredag den 22. december. Derefter er der lukket indtil skolestart onsdag den 3. januar.

Musikskolen

Husk at tilmelde dit barn til musikskoleundervisning